Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Undercover krijgt een derde seizoen

Undercover is een Vlaams-Nederlandse misdaadserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2019.

In juni 2019 werd al bekend dat Undercover een tweede seizoen krijgt. De serie Undercover draait in seizoen twee om illegale wapenhandel. Het verhaal speelt zich een jaar af na de gebeurtenissen in het eerste seizoen waarbij het thema drugshandel was.

Video on youtube


Anna Drijver en Tom Waes spelen wederom de rollen van Kim de Rooij en Bob Lemmens. Het personage van Drijver werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie en Waes' personage is nog steeds werkzaam als agent. Wanneer zij een illegale wapenhandel ontdekken die is gestart in Syrië en die zich inmiddels heeft uitgebreid naar België, besluit Bob Lemmens de zaak in de hoedanigheid van undercoveragent te onderzoeken.

Het tweede seizoen van Undercover verschijnt later dit jaar bij Netflix, maar de startdatum is nog niet bekend. Toch is nu al onthuld dat de serie een derde seizoen krijgt. Dat bevestigde actrice Elise Schaap donderdagavond in het praatprogramma Jinek. Schaap is in Undercover te zien als Danielle Bouman, de vrouw van XTC-producent Ferry Bouman (Frank Lammers).

Wanneer de productie van het derde seizoen van Undercover begint, is nog niet bekend. Ook over het plot zijn nog geen details naar buiten gekomen.
Vorige aflevering
Showdown
Showdown
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Undercover