Undercover

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 3

Italian Designer Drugs

Nadat Bob en Kim van de camping gestuurd zijn, is het tijd voor drastische maatregelen. Bob maakt handig gebruik van het conflict tussen Ferry en Jurgen om weer bij Ferry in de goed daglicht te komen. Terwijl Kim Danielle bespeelt, maakt Bob zich interessant tijdens een 'toevallige' ontmoeting in het stadion van Ferry's lievelingsclub PSV. Ferry ziet in zijn nieuwe contact een kans om gemakkelijk geld te verdienen, maar John heeft intussen redenen om Bobs ware identiteit in vraag te stellen.
Gastrollen:
Manou Kersting(Nick Janssens), Emma Verlinden(Polly Lemmens), Warre Verlinden(David), Katrien De Ruysscher(Liesbeth Mertens), Robbie Cleiren(Marc Gevers), Lieke van den Broek(Sonja Van Kamp), Nina Mensch(Jezebel), Sara De Bosschere(Procureur), Kevin Janssens(Jurgen Van Kamp), Kris Cuppens(Walter De Vos), Matteo van der GrijnBert Verbeke(Man op tuinfeest), Cyriel Guds(UCA vriend 1), Marcel Roelfsema(UCA vriend 2), Michael Pas(Gino Maldini), Charlotte Timmers(Chantal)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
10 Maart 2019, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Undercover