Under the Dome

7.5 / 10
41 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS kondigt premièredatum Under the Dome aan en een nieuwe serie

CBS heeft eindelijk een premièredatum bekend gemaakt voor het tweede seizoen van Under the Dome. Oorspronkelijk zou de serie uit één seizoen van dertien afleveringen bestaan, een zogeheten gelimiteerde reeks, maar vanwege de hoge kijkcijfers heeft CBS besloten Under the Dome te verlengen met een tweede seizoen. Under the Dome is door de bezoekers van MijnSerie uitgeroepen tot beste nieuwkomer van 2013.

De serie Under the Dome is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Under the Dome zal met Big Jim en de rest van de bewoners van Chester’s Mill terugkeren op maandag 30 juni om 22.00 uur. De eerste aflevering van dit tweede seizoen is geschreven door de horrormeester Stephen King zelf. En volgens de teaser video tijdens de Television Critics Association Winter Press Tour zullen twee favoriete karakters uit Under the Dome het niet overleven.

Er staat ook nog een gelimiteerde serie (althans voor nu) op stapel bij CBS, Extant van Steven Spielberg. Halle Berry zal de hoofdrol spelen. Berry speelt een astronaute die na dertien maanden in de ruimte terugkeert naar aarde, om te ontdekken dat ze niet alleen is teruggekeerd. De details zijn vaag, maar de teaser video maakt veel duidelijk, Berry’s karakter is zwanger en dat kan alleen maar een buitenaardse baby zijn. Daarnaast haar man uitvinder en zijn ‘baby’ is een androïde. De show beloofd een combinatie te zijn van kunstmatige intelligentie en buitenaardse intelligentie. Productie voor de Extant begint in februari en de serie zal woensdag 2 juli om 21.00 uur in première gaan.
Vorige aflevering
The Enemy Within
The Enemy Within
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_anonymous
16 jan 2014 10:44 -
Haha, Roeman: tof, de 'gelimiteerd, althans voor nu'. We weten inmiddels allemaal dat gelimiteerd helemaal niks betekent. Een serie met Halle Berry zal toch wel een succes zijn? Vooral in de wat rustigere zomer.
Reageer
avatar_Roeman
16 jan 2014 13:04 -
@Vevie, tja Under the Dome was ook gelimiteerd dus het zou mij niets verbazen als de serie met Berry het goed doet dat die ook wordt verlengd. Maar goed eerst zien en dan geloven. Het gegeven is in ieder geval aardig. En Under the Dome het is een aardige opvulling maar bijzonder goed kun je het niet noemen, Misschien als King zich er mee gaat bemoeien dat er wat goeds uit gaat komen.
Reageer
avatar_anonymous
16 jan 2014 17:01 -
Klinkt een beetje twijfelachtig die nieuwe serie, maar wie weet wordt het wat
Reageer
avatar_anonymous
17 jan 2014 00:22 -
Is dit de premièredatum voor Amerika?
En weet iemand waar je de data voor Nederland kunt vinden als ze bekend zijn?
Reageer
avatar_Roeman
17 jan 2014 08:43 -
@Frienie, dit is de datum van de Amerikaanse premièredatum. Je kan op de site van SBS6 kijken (vaak bij veel gestelde vragen) wanneer ze het daar gaan uitzenden. Op dit moment staat erop de site van SBS6 dat ze nog niet weten wanneer ze het gaan uitzenden. Fijne dag Groetjes Mandy
Reageer
John Doe
Frienie (gast)
27 jan 2014 00:33 -
Bedankt Roeman zal vast nog wel even duren. Zit meestal wel een tijd tussen Amerika en NL
Reageer
avatar_winthoos
07 feb 2014 06:58 -
Geweldig.
Reageer
avatar_anonymous
17 mrt 2014 18:15 -
Ik wacht tot netflix deze serie gaat uitzenden, zou geweldig zijn toch?
Reageer

Laatste nieuws

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2