Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Showtime gaat toch niet verder met eerder geredde Netflix-comedyserie Uncoupled

Uncoupled wordt toch niet gered door Showtime. Het kabelnetwerk heeft besloten niet door te gaan met een tweede seizoen.

De ommekeer komt iets meer dan een jaar nadat Showtime het door MTV Entertainment Studios geproduceerde Uncoupled had overgenomen nadat het na één seizoen door Netflix was gecanceld. Het creatieve team van Showtime zou het project opnieuw ontwikkelen om het aan te passen aan de gevoeligheden van het netwerk en de beslissing om geen tweede seizoen te maken kwam na maanden van werk daaraan, zeiden bronnen.

Uncoupled

Een vertegenwoordiger van het netwerk kon niet worden bereikt voor commentaar.

De comedyserie is afkomstig van Emily in Paris-bedenker Darren Star en Modern Family-veteraan Jeffrey Richman.

Hoofdrolspeler Neil Patrick Harris onthulde in juni dat de opnames van seizoen twee eigenlijk begin juli vorig jaar zouden beginnen, maar dat de productie werd uitgesteld vanwege de WGA-staking.

Volgens bronnen stond Uncoupled op het punt om in mei te beginnen met de opnames van seizoen twee en waren de tien scripts al grotendeels geschreven. Star is druk bezig geweest met het filmen van seizoen vier van MTV Entertainment Studios' populaire Netflix comedyserie Emily in Paris, dat ook vertraging had opgelopen door de staking.

Bij Showtime zou Uncoupled moeten passen in een van de drie hoofdprogramma's die Chris McCarthy, President & CEO, Showtime/MTV Entertainment Studios & Paramount Media Networks heeft geschetst, 'Metro Cultures', dat 'cultureel diverse programma's' omvat, zoals de gevestigde hits The L Word en The Chi en de recente gelimiteerde serie Fellow Travelers.

In Uncoupled speelt Harris de hoofdrol van een homoseksuele man van midden 40 die het single leven in New York City ontdekt nadat hij gedumpt werd door zijn partner na zeventien jaar. De cast bestaat verder uit Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks en Marcia Gay Harden.

Star produceert Uncoupled samen met Richman en Jax Media. Bij MTV Entertainment Studios creëerde en produceerde Star eerder de langlopende kabelhit Younger.
Vorige aflevering
Chapter 8
Chapter 8
01x08
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Uncoupled