Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Comedyserie Uncoupled gecanceld door Netflix

Netflix gaat niet door met een tweede seizoen van Uncoupled, de comedyserie van Darren Star en Jeffrey Richman.

De annulering is niet verrassend. De serie, met Neil Patrick Harris in de hoofdrol, kwam nauwelijks voor in de wekelijkse Top 10 van Netflix, met een enkele vermelding op nummer 6 na de release op 29 juli. Series van een half uur zijn in het nadeel in het ratingsysteem van Netflix, dat het aantal bekeken uren meet.

De speculatie dat Uncoupled niet zou worden voortgezet op Netflix begon eind vorig jaar toen bronnen aangaven dat er een poging was van de producent van de serie, MTV Entertainment Studios, om een nieuw thuis te vinden. Het plan om de serie te verplaatsen naar een Paramount Global netwerk, mogelijk Showtime, viel door de mand.

Uncoupled

Ondertussen blijft Netflix zaken doen met Star omdat zijn comedyserie Emily in Paris grote kijkcijfers blijft opleveren, met het huidige derde seizoen dat in 93 landen de Netflix Top 10 haalt. De serie is al zeker van een vierde seizoen als onderdeel van een twee-seizoenen bestelling.

Komische series op Netflix zijn onder meer "That '90s Show", On My Block-spinoff Freeridge, "Unstable" met Rob Lowe in de hoofdrol, "Survival of the Thickest" en "The Vince Staples Show". De streamingdienst heeft onlangs ook Girls5Eva overgenomen, waarvan de eerste twee seizoenen op Peacock werden uitgezonden.

In Uncoupled speelt Harris de rol van een homoseksuele man van midden veertig die het single leven in New York City ontdekt nadat hij door zijn partner na zeventien jaar is gedumpt. De cast van de serie bestaat verder uit Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks en Marcia Gay Harden.

Star en Richman (Modern Family) produceerden samen met Harris en Tony Hernandez en Lilly Burns, voorheen van Jax Media.
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter 8
Chapter 8
01x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Nightwing_Enemy
15 jan 2023 22:28 -
Jammer dat Netflix de laatste tijd zoveel series cancelled..
Reageer
Uncoupled