Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Productie tweede seizoen Tyler Perry's The Oval kan mogelijk van start

Tyler Perry overweegt zijn studio's weer te openen. De productie van het tweede seizoen van Tyler Perry's The Oval zal dan kunnen beginnen.

Tyler Perry (Tyler Perry’s Ruthless) overweegt om zijn studio's weer te openen, maar wel met strenge regels. Dat zal betekenen dat de productie van Tyler Perry's The Oval van start zal kunnen gaan. BET heeft Tyler Perry's The Oval vernieuwd met een tweede seizoen. Oorspronkelijk zou de productie van het tweede seizoen van Tyler Perry's The Oval al in maart van start gaan, maar door het coronavirus kon dit niet doorgaan.

Perry zal dan de productie van Tyler Perry's The Oval van start laten gaan met maar een beperkt aantal mensen, die allemaal getest zullen worden. Volgens Perry zijn er veel mensen afhankelijk van hun baan bij de studio's, daarom heeft hij er vanaf het begin al over nagedacht hoe hij een veilige werkomgeving kan creëren. Perry hoopt in juni te kunnen beginnen, maar wel alleen als alles perfect georganiseerd is. Anders gaan de plannen niet door.

Embed from Getty Images
Tyler Perry

Tyler Perry's The Oval draait om een nieuwe familie die het Witte Huis betreedt. Het lijkt allemaal perfect, maar achter gesloten deuren zijn ze allesbehalve foutloos. Direct vanuit het Witte Huis speelt zich corruptie van het hoogste niveau, met leugens, valsspelen en rommelige chaos af.
Vorige aflevering
Wild Wild West
Wild Wild West
05x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tyler Perry's The Oval