Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Tyler Perry's If Loving You Is Wrong gecanceld door OWN

Tyler Perry's If Loving You Is Wrong is een Amerikaanse dramaserie van de zender OWN, het Oprah Winfrey Network. De serie ging in première in september 2014.

De sexy, strakke dramaserie Tyler Perry's If Loving You Is Wrong neemt de kijker mee in het leven een groep vrienden, mannen en vrouwen, die leven en liefhebben in dezelfde buurt. Op het oog lijken ze doorsnee mensen, die hun kinderen opvoeden, werken en zoeken naar een stukje romantiek. Maar net onder het vernis van geluk zijn al hun levens verstrengeld door liefdesverdriet, bedrog en leugens die dreigen alles te verpesten.

Het laatste seizoen van Tyler Perry's If Loving You Is Wrong gaat op 10 maart van start bij de Amerikaanse zender OWN. Gisteren werd bekend dat er geen nieuwe seizoenen zullen volgen. "We zijn Tyler Perry en de getalenteerde cast en crew dankbaar voor de vermakelijke seizoenen", aldus OWN-president Tina Perry. "In het laatste seizoen zullen de fans nog verbluffende verhaallijnen zien die zich zullen ontvouwen. Alleen Tyler Perry kan zulk drama maken, maar hier blijft het bij."

Video on youtube
Vorige aflevering
Boom
Boom
06x12
Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tyler Perry's If Loving You Is Wrong