Two and a Half Men

7.8 / 10
21 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
anonymous geeft "Two and a Half Men - Seizoen 11" een 7.
Geschreven door anonymous op 9 december 2014.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Two and a Half Men - Seizoen 11

Wat het winnen van de jackpot te maken heeft met de CBS serie Two and a Half Men? Zo rond nieuwjaar slaat de gekte toe, mijn door het jaar heen niet gokkende familie begint te fantaseren over het winnen van de jackpot. De vraag die centraal staat: wat gaan we doen met al die miljoenen? Een nieuw huis, een nieuwe auto, geld voor het goede doel? Terwijl ik naar de serie keek, stelde ik mijzelf de vraag. Als ik miljardair was, zou ik dan met een klein lelijk mannetje samenwonen die werkelijk alles en iedereen bedonderd en ondertussen ook nog eens te maken krijgen met zijn gestoorde moeder en neurotische nichtje? Ik ben toch geneigd om te zeggen: nee bedankt! Dat is toch niet waar je van droomt als je nadenkt over wat te doen met een miljoen.

In het elfde seizoen van Two and a Half Men woont miljardair Walden Schmidt echter voor het derde opeenvolgende jaar in zijn geweldige Malibu strandhuis met Alan Harper. Aan het begin van dit nieuwe seizoen, krijgen ze bezoek van de lesbische dochter van Charlie (Jenny). Met de hoeveelheid drank en vrouwen die ze verslijt, doet Jenny niet onder voor haar vader. Het hele elfde seizoen staat weer in het teken van de zoektocht van beide mannen naar de liefde. Walden versiert een dame waarmee hij zaken doet. Besluit het nog een keer te proberen met zijn ex, maar vraagt haar toch niet ten huwelijk, omdat hij verliefd wordt op een meisje dat toevallig aanbelt. Leuk detail: het gaat hier om de vriendin van Ashton Kutcher, Mila Kunis. Ondertussen liegt en bedriegt Allen zich een weg in het leven van zijn ex-geliefde Lyndsey en wordt verliefd op haar schoonzus. Beide mannen zitten aan het einde van de serie, daar waar het begon, samen op de bank.

CBS heeft inmiddels bekend gemaakt, dat het twaalfde seizoen het laatste wordt en eerlijk gezegd is dat misschien al te laat. Walden verzucht ergens in het elfde seizoen dat Charlie toch wel een crackhead moest zijn om het leventje wat hij had op te geven. Een weinig subtiele verwijzing naar de reden waarom grootgebruiker Charlie Sheen drie seizoenen geleden het veld moest ruimen voor Ashton Kutcher. Het is niet zozeer dat Kutcher het slechter doet, maar de magie van de serie is verdwenen. Na de eerste DVD verzuchtte mijn vrouw dat ze twee uur van haar leven had verspild aan 'deze' serie. Nu wil ik zover niet gaan en kijk ik serie twaalf echt nog wel, maar dan vooral om te zien hoe de schrijvers Two and a Half Men een hopelijk waardig afscheid gunnen. Mijn advies: gooi nog een keer alle remmen los! Met een miljardair zijn de mogelijkheden onbegrensd.
Volg Two and a Half Men
Vorige aflevering
Of Course He's Dead (2)
Of Course He's Dead (2)
12x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_dunthon
09 dec 2014 12:45 -
leuk geschreven :) en volledig mee eens. prima serie, maar na het wegvallen van charlie sheen toch even door de zure appel heen gebeten maar dan is de serie leuk om te volgen. het laatste seizoen geeft inderdaad al een gevoel dat de serie wordt gerekt. schrijven naar een knallend einde lijkt me inderdaad de beste oplossing :)
Reageer
avatar_DDjan
23 dec 2014 12:50 -
Seizoen 12 voldoet helaas niet aan je wens van 'gooi alle remmen los' Het is nog slechter geworden wat zonde is.
Reageer
Two and a Half Men