Two and a Half Men

7.8 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

De best betaalde tv-acteur is...

Welke acteur krijgt het beste betaald? Dit zocht TV Guide uit.

Ashton Kutcher is op dit moment de best betaalde acteur op de televisie. De acteur verdient maar liefst 700.000 dollar per aflevering. Het is natuurlijk nog lang niet zoveel als dat Charlie Sheen kreeg voor die rol. Charlie kreeg namelijk 1,2 miljoen dollar per aflevering.

Tim Allen en Kiefer Sutherland krijgen beide 125.000 dollar per afleveringen. Sutherland is er enorm op achteruit gegaan, hij verdiende met de serie 24 maar liefst 400.000 dollar per aflevering.

Binnenkort zal het hele lijstje met de best betaalde acteurs te zien zijn op de site.
Vorige aflevering
Of Course He's Dead (2)
Of Course He's Dead (2)
12x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2