Two and a Half Men

7.8 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste promo Two and a Half Men met Ashton Kutcher

CBS heeft een foto uitgebracht van de nieuwe versie van Two and a Half Men's openingsshot. De versie met Ashton Kutcher.

De versie met Ashton Kutcher


Hoe Charlie Sheen uit de serie en Ashton Kutcher in de serie wordt geschreven is nog niet definitief, maar de geruchten gaan dat Charlie Harper (Sheen) zichzelf van een klif rijdt en dat Kutcher het huis koopt na zijn dood.
Vorige aflevering
Of Course He's Dead (2)
Of Course He's Dead (2)
12x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DoubleJB
02 aug 2011 23:26 -
Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat worden... ben bang dat het lang zo leuk niet meer is, Charlie was wel echt mijn 'held'!
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2