Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Charlie Sheen ontslagen uit Two and a Half Men

Warner Bros televisie kondige vandaag aan dat de acteur van de hit komedie Two and a Half Men is ontslagen. "Na een zorgvuldige afweging, heeft Warner Bros Television het contract van Charlie Sheen met onmiddellijke ingang beëindigd", zei WB in een verklaring.

Er is nog geen beslissing genomen over de toekomst van de serie. CBS heeft nog een deal gesloten met de WB voor een negende seizoen van Two and a Half Men, wat de best bekeken comedy serie op de televisie blijft.

Sheen zei: "Dit is heel goed nieuws en nu hoef ik nooit meer van die domme overhemden aan voor zolang ik besta!"

Sheen's vertrek komt naar een week waarin hij WB en CBS aanklaagde vanwege het stil leggen van de productie van Two and a Half Men. De 45 jaar oude acteur was de afgelopen week veel op tv, zo was hij te zien bij 'Today', 'Good Morning America' en 'Piers Morgan Tonight' en deed hij uitspraken als "De laatste keer dat ik drugs nam, nam ik zoveel dat waarschijnlijk niemand dat zou overleven". Hij zette ook vol de aanval in op de maker/bedenker van de serie Chuck Lorre door hem een "dom, dom mannetje" te noemen en dat hij alleen terug zou keren naar Two and a Half Men als hij een salaris verhoging zou krijgen van 1,2 miljoen dollar naar 3 miljoen dollar per aflevering. "Kijk naar wat ze mij aan doen," vertelde hij 'Today'. Ik ben het zat, ze doen net alsof ik niet speciaal ben.

Het is onduidelijk of Warner Bros TV en CBS verder willen gaan zonder Sheen, vooral omdat Lorre de rol van Charlie Harper met Sheen in het achterhoofd heeft geschreven. Waarschijnlijk zal Lorre de beslissing maken of hij verder wil met Two and a Half Men. Aangezien CBS haar programma bekend maakte voor mei, zal er een beslissing moeten komen voor mei, tot die tijd is het niet zeker of er een vervolg komt.
Vorige aflevering
Of Course He's Dead (2)
12x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_michaeljackson
10 mrt 2011 11:31 -
van mij mogen ze de serie canselen.
Reageer
avatar_JanPieter
10 mrt 2011 14:36 -
Ik ben het helemaal met michaeljackson eens. Al is het wel cancelen inplaats van canselen ;)
Two and a Half Men is Charlie Sheen dus zonder Charlie Sheen is er geen Two and a Half Men.
Gewoon stoppen met deze serie dus!
Reageer
John Doe
Dating Belgie (gast)
14 mrt 2011 18:27 -
Nee, man superleuke serie. Ik vind Charlie super grappig. Alhoewel ie nu wel heel erg negatief in het nieuws komt. Je gaat je bijna afvragen of het niet allemaal zo bedacht is door hem.
Reageer
John Doe
Lord Stewie (gast)
16 mrt 2011 09:55 -
@Dating Belgie Jij wilt dus dat de serie blijft omdat Charlie super grappig is. Maar die is dus nu weg he!? Daarom is die nu zoveel in het nieuws omdat hij ontslagen is..
Gewoon stoppen met deze serie, zonder Charlie geen two and a half men!
Reageer