Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het elfde seizoen van Two and a Half Men

Vanaf 12 november is het elfde seizoen van Two and a Half Men verkrijgbaar op DVD. MijnSerie geeft maar liefst twee DVD's weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Elfde seizoen van Two and a Half Men
Succesvol ondernemer en miljardair Walden Smith (Ashton Kutcher) en zijn profiteur van een huisgenoot Alan Harper (Jon Cryer) hebben inmiddels het rijk alleen in hun strandhuis in Malibu. Maar niet voor lang, want Alans tot dan toe onbekende nichtje Jenny (Amber Tamblyn) maakt een spetterende entree, met een horde aantrekkelijke vriendinnen die wel in zijn voor een feestje. Hun komst zorgt voor romantiek en hilariteit alom. Daarnaast krijgt Waldens liefdesleven een boost, krijgt Alan een alter ego, gaat Berta tijdelijk met pensioen en stapt Evelyn Harper in het huwelijksbootje. Volg de excentrieke Walden, Alan en Jenny terwijl hun band steeds hechter wordt − zo nu en dan vrij letterlijk in de vorm van bondage − in de 22 afleveringen van deze hitserie. Een hulde aan het andere geslacht, hetzelfde geslacht, het leven, de liefde, beginnende computerbedrijfjes, familieperikelen... o ja, en mannen.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Warner Home Video
Acteurs : Ashton Kutcher, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Amber Tamblyn, Holland Taylor, Marin Hinkle
Taal : Engelse
Ondertiteling : Nederlands
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29.99
Koop deze serie

Prijsvraag

Maak kans op het elfde seizoen van Two and a Half Men. In seizoen 11 van Two and a Half Men komt Amber Tamblyn terug in de serie. Zij speelt Jenny, de dochter van Charlie. Van welke film is zij nog meer bekend?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Of Course He's Dead (2)
Of Course He's Dead (2)
12x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Two and a Half Men