Two Weeks to Live

5.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.7 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2020 - heden
NetwerkSky1
1x4 23 september 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Sky1
Two Weeks to Live is een Britse komedieserie van de zender Sky 1. De serie ging in première op 2 september 2020.

Kim Noakes is een jong buitenbeentje dat een afgezonderd plattelandsleven leidt. Wanneer een onwaarschijnlijke grap fout gaat, moet ze op de vlucht voor een moorddadige gangster en de politie met een enorme zak met gestolen geld. Met de overlevingstechnieken die ze uit haar opvoeding heeft opgepikt, komt ze er misschien wel doorheen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Two Weeks to Live.

Nieuws (3)

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
dinsdag, 13:00
1
In september 2020 staan er nog vele nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
ma 31 augustus
6
Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1

Vergelijkbare series