Two Sentence Horror Stories

5.8 / 10
22 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The CW komt met Two Sentence Horror Stories

The CW komt in augustus met de nieuwe spannende serie Two Sentence Horror Stories.

Op 8 augustus verschijnt de eerste aflevering van Two Sentence Horror Stories, die in totaal uit uit acht losse afleveringen van dertig minuten bestaat. Deelnemende acteurs zijn onder anderen Nicole Kang, Jim Parrack en Aleyse Shannon.

7713 TwoSentence

De serie wordt gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Vera Miao (Best Friends Forever). Two Sentence Horror Stories is gebaseerd op de eerdere serie 2SH, die in oktober 2017 op go90 in première ging. Two Sentence Horror Stories toont hedendaagse verhalen over de horror in het digitale tijdperk. De bloemlezingreeks toont universele oerangsten die een rol spelen in nieuwe generaties van de mensheid. Ondanks duizelingwekkende vooruitgang in technologie, ongelijkheid, sociale contacten en aantasting van het milieu blijken de dingen die ons geestelijk achtervolgen nog steeds hetzelfde.

Binnenkort zal The CW meer bekend maken over de serie.
Vorige aflevering
Trilogy
Trilogy
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
2
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Gisteren, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Gisteren, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Gisteren, 09:00