Two Sentence Horror Stories

5.8 / 10
22 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The CW komt met Two Sentence Horror Stories

The CW komt in augustus met de nieuwe spannende serie Two Sentence Horror Stories.

Op 8 augustus verschijnt de eerste aflevering van Two Sentence Horror Stories, die in totaal uit uit acht losse afleveringen van dertig minuten bestaat. Deelnemende acteurs zijn onder anderen Nicole Kang, Jim Parrack en Aleyse Shannon.

7713 TwoSentence

De serie wordt gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Vera Miao (Best Friends Forever). Two Sentence Horror Stories is gebaseerd op de eerdere serie 2SH, die in oktober 2017 op go90 in première ging. Two Sentence Horror Stories toont hedendaagse verhalen over de horror in het digitale tijdperk. De bloemlezingreeks toont universele oerangsten die een rol spelen in nieuwe generaties van de mensheid. Ondanks duizelingwekkende vooruitgang in technologie, ongelijkheid, sociale contacten en aantasting van het milieu blijken de dingen die ons geestelijk achtervolgen nog steeds hetzelfde.

Binnenkort zal The CW meer bekend maken over de serie.
Vorige aflevering
Trilogy
Trilogy
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2