Twin Peaks

8,0 / 10
52 min
Misdaad, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Twin Peaks krijgt een vervolg in 2016

Jarenlang wordt er steeds op gehint dat culthit Twin Peaks weleens een vervolg zou kunnen krijgen. Een aantal dagen geleden brachten bedenkers David Lynch en Mark Frost deze geruchten weer aardig op gang met de volgende tweet:

Dear Twitter Friends: That gum you like is going to come back in style! #damngoodcoffee

Vandaag is het dus zover! Showtime, de zender van o.a. Dexter en Nurse Jackie, maakt bekend dat zij in 2016 negen nieuwe afleveringen van deze iconische serie gaan uitzenden. David Lynch en Mark Frost nemen de taak als regisseur en schrijver weer op zich. Net zoals het eerste seizoen, dat in 1990 werd uitgezonden door ABC.

Laura Palmer (gespeeld door Sheryl Lee) voorspelde 25 jaar geleden al dat er in 2016 een vervolg zou komen: 'I'll see you in 25 years'. Voor de teaser die vandaag werd uitgebracht, kun je klikken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=nNHsA4WIFvc

Of oud castleden zullen terugkeren en de exacte datum van terugkeer is nog onbekend, maar de komende jaren zullen we hier allemaal uitgebreid antwoord op krijgen. Wel maakte Mark Frost duidelijk dat het geen reboot of remake is, maar echt een vervolg op alles wat zich 25 jaar geleden heeft afgespeeld.

Nu is het natuurlijk hopen dat Special Agent Dale Cooper en zijn taperecorder op z'n minst een cameo hebben in het volgende seizoen. Ben jij net zo enthousiast als ik dat deze serie terugkeert op de televisie!?
Vorige aflevering
Part 18: What Is Your Name?
Part 18: What Is Your Name?
03x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

08 okt 2014 13:23 -
mij benieuwen, ik heb het pas 2 of 3 jaar geleden voor het eerst gezien en ik vond de serie echt geweldig alleen het einde vond ik jammer, snapte er niks van
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Vandaag, 14:00
Miramax Television bewerkt de thrillerfilm Mimic uit 1997 tot een reboot serie. Paul WS Anderson zal de eerste aflevering regisseren.
Vandaag, 13:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe Amerikaanse dramaserie Ratched van Ryan Murphy (American Horror Story).
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:06