Turn

7.6 / 10
44 min
Drama, Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Turn

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Turn. We geven drie DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Turn
Turn gaat over Abraham Woodhull (Jamie Bell, Fantastic Four), een boer tijdens de Britse bezetting van Long Island gedurende de Onafhankelijkheidsoorlog. Samen met een uiteenlopende groep jeugdvrienden vormde hij ‘The Culper Ring’. Ze riskeerden hun leven voor de eer en keerden zich tegen familie en de Koning voor een hartstochtelijk gevecht waarin zij geloofden. Uiteindelijk helpt George Washington het tij keren van de oorlog in het voordeel van de rebellen.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Entertainment One
Acteurs: Jamie Bell, Kevin McNally, Seth Numrich, Daniel Henshall, Meegan Warner, Heather Lind
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer Turn

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Turn. Op welke boek is de serie Turn losjes gebaseerd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Washington's Spies
Washington's Spies
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_mk187
20 nov 2015 14:59 -
Oh deze lijkt me echt vet! Wil ik heel graag winnen! :D
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00