Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Turn vernieuwd door AMC met derde seizoen

Ondanks de lage kijkcijfers heeft AMC besloten om Turn (ook wel Turn: Washington’s Spies genoemd) te vernieuwen met een derde seizoen. Charlie Collier zei: “De vernieuwing is een erkenning van de creatieve kracht van de serie en de groei die het tijdens de tien afleveringen van het tweede seizoen heeft laten zien. Ook de visie voor het verhaal, die uitvoerend producent en showrunner Craig Silverstein en uitvoerend producent Barry Josephson hebben gepland voor het derde seizoen, was doorslaggevend in de beslissing om de serie te vernieuwen.”

Het derde seizoen van de revolutionaire oorlogsdrama serie Turn krijgt ook tien afleveringen en zal in 2016 worden uitgezonden. De kijkcijfers zijn laag maar ze lijken wel terrein te winnen. Het tweede seizoen had een groei van 103 procent en kwam uit op een gemiddelde van 1,6 miljoen kijkers (zelfde dag en uitgesteld kijken). Van Rotten Tomatoes kreeg Turn een score van 97% en bij IMDb kreeg de serie acht punten van de tien.

Wat denk jij zullen er steeds meer mensen naar Turn gaan kijken en die daardoor er voor gaan zorgen dat er zelfs een vierde seizoen gaat komen?

Jamie Bell
Vorige aflevering
Washington's Spies
Washington's Spies
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Turn