Turn

7.6 / 10
42 min
Drama, Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Turn vernieuwd door AMC met derde seizoen

Ondanks de lage kijkcijfers heeft AMC besloten om Turn (ook wel Turn: Washington’s Spies genoemd) te vernieuwen met een derde seizoen. Charlie Collier zei: “De vernieuwing is een erkenning van de creatieve kracht van de serie en de groei die het tijdens de tien afleveringen van het tweede seizoen heeft laten zien. Ook de visie voor het verhaal, die uitvoerend producent en showrunner Craig Silverstein en uitvoerend producent Barry Josephson hebben gepland voor het derde seizoen, was doorslaggevend in de beslissing om de serie te vernieuwen.”

Het derde seizoen van de revolutionaire oorlogsdrama serie Turn krijgt ook tien afleveringen en zal in 2016 worden uitgezonden. De kijkcijfers zijn laag maar ze lijken wel terrein te winnen. Het tweede seizoen had een groei van 103 procent en kwam uit op een gemiddelde van 1,6 miljoen kijkers (zelfde dag en uitgesteld kijken). Van Rotten Tomatoes kreeg Turn een score van 97% en bij IMDb kreeg de serie acht punten van de tien.

Wat denk jij zullen er steeds meer mensen naar Turn gaan kijken en die daardoor er voor gaan zorgen dat er zelfs een vierde seizoen gaat komen?

Jamie Bell
Vorige aflevering
Washington's Spies
Washington's Spies
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Gisteren, 09:00