Turn Up Charlie

7.3 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Turn Up Charlie

Netflix heeft besloten de komedie Turn Up Charlie, met Idris Elba (Luther, The Wire) in de hoofdrol, na één seizoen te cancelen.

Na rollen in serieuze series als Luther en The Wire liet Elba zich in Turn Up Charlie van zijn komische kant zien. De serie die op 15 maar 2019 in première ging en uit acht afleveringen bestaat komt dus niet terug op Netflix. Naast Elba waren er ook rollen voor Piper Perado (Covert Affairs) en JJ Feild (Turn) in de serie. Ondanks het stopzetten van Turn Up Charlie is Elba nog niet klaar met Netflix. Momenteel werkt hij aan een eigentijds verfilming van The Hunchback of Notre Dame, een project waarin hij ook als regisseur zal optreden.In Turn Up Charlie speelt Elba een worstelende DJ en eeuwige vrijgezel die een laatste kans krijgt op succes als hij met tegenzin de nanny wordt van de probleem-dochter van zijn beroemde beste vriendin. Het nieuws is nog niet bevestigd door Netflix, meer meerdere bronnen hebben het nieuws uitgebracht.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1