Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Tulsa King vernieuwd met tweede seizoen bij Paramount+

Sylvester Stallone''s maffiabaas 'The General' blijft in Tulsa. Paramount+ heeft Tulsa King verlengd voor een tweede seizoen.

De vernieuwing van Tulsa King komt nadat slechts drie afleveringen van de serie zijn uitgezonden op de streamingdienst. De dramaserie volgt de New Yorkse maffiabaas Dwight 'The General' Manfredi (Stallone) vlak nadat hij uit de gevangenis is vrijgelaten om zich te vestigen in Tulsa, OK. Dwight realiseert zich dat zijn maffiafamilie misschien niet het beste met hem voor heeft en bouwt langzaam een 'crew' op uit een groep onwaarschijnlijke personages, die hem helpt een nieuw crimineel imperium op te richten in een plaats die voor hem net zo goed een andere planeet kan zijn.

In Tulsa King spelen ook Andrea Savage, Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, A.C. Peterson, Garrett Hedlund en Dana Delany.

Tulsa King

De serie wordt geproduceerd door Sheridan, showrunner Terence Winter, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter en Braden Aftergood. Het wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios.

"Met de combinatie van de onvergelijkbare Sylvester Stallone en Taylor Sheridan's donkerkomische draai aan het geliefde gangstergenre, hebben we in Tulsa King onze nieuwste hit gevonden", aldus Tanya Giles, Chief Programming Officer bij Paramount Streaming. "De première van de serie op Paramount+ heeft bijgedragen aan een recordaantal inschrijvingen, gevoed door onze unieke mogelijkheid als Paramount Global om het publiek van Paramount Network aan te boren."

David Glasser, CEO van 101 Studios, voegde hieraan toe: "We kunnen niet enthousiaster zijn over het succes van Tulsa King. Het is een leuke, frisse serie die het publiek echt omarmt, niet in de laatste plaats vanwege de ster, Sylvester Stallone. We zijn Chris McCarthy en MTV Entertainment Studios dankbaar voor hun voortdurende steun, en we kijken ernaar uit om terug op de set te gaan voor een tweede seizoen."
Video on youtube
Vorige aflevering
Happy Trails
Happy Trails
01x09
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Bmagix
09 feb 2023 00:09 -
Een van mijn favoriete acteur en een leuke serie om te zien ..
Reageer
avatar_matseat
19 feb 2024 10:13 -
top serie wacht met spanning op seizoen 2
Reageer
Tulsa King