Tulsa King

-
30 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Tulsa King

Sylvester Stallone komt in november naar Paramount+ en de streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven voor de nieuwe serie Tulsa King van Taylor Sheridan (Yellowstone).

Paramount+ heeft in een persbericht meer onthuld over de nieuwe serie.

'Paramount+ heeft vandaag de officiële teaser-trailer uitgebracht voor de aankomende originele serie Tulsa King met in de hoofdrol Sylvester Stallone, genomineerd voor een Academy Award. Maker en Academy Award-genomineerde Taylor Sheridan fungeert als uitvoerend producent naast Academy Award-genomineerde en Emmy Award-winnaar Terence Winter (The Sopranos), die ook dienst doet als showrunner en schrijver. Tulsa King, geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios, gaat op zondag 13 november in première met twee afleveringen op Paramount+.

Tulsa King volgt de New Yorkse maffia-capo Dwight 'The General' Manfredi (Stallone), nadat hij na 25 jaar uit de gevangenis is vrijgelaten en door zijn baas zonder pardon verbannen is om een ​​winkel te openen in Tulsa, Oklahoma. Met zijn belangen in het achterhoofd bouwt Dwight langzaam aan een groep van onwaarschijnlijke personages, om hem te helpen een nieuw crimineel imperium te vestigen op een plaats die voor hem net zo goed een andere planeet had kunnen zijn. De serie heeft ook hoofdrollen voor Andrea Savage (I'm Sorry), Martin Starr (Silicon Valley), Max Casella (Ray Donovan), Domenick Lombardozzi (Rosewood), Vincent Piazza (Boardwalk Empire), Jay Will (The Marvelous Mrs. Maisel), AC Peterson (Superman & Lois) en Garrett Hedlund (Mosaic).

De serie is uitvoerend geproduceerd door Sheridan, Winter, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter en Braden Aftergood.'
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tulsa King