Tuca & Bertie

7.2 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Toch tweede seizoen voor Tuca & Bertie

Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.

De animatieserie met stemmen van Ali Wong (American Housewife), Steven Yeun (The Walking Dead) en Tiffany Haddish (Self Made: Inspired By The Life Of Madam C.J. Walker) werd vorig jaar ondanks goede kritieken toch gecanceld door Netflix na het eerste seizoen. De serie, van de makers van BoJack Horseman, krijgt nu een tweede kans op Adult Swim. Naast de stemmen van Wong, Yeun en Haddish zijn er ook gastoptredens van onder andere Nicole Byer, Richard E. Grant, John Early, Reggie Watts, Tig Notaro, Amber Ruffin, Jermaine Fowler en Tessa Thompson.

Of Netflix, dat wel de wereldwijde rechten behoudt voor seizoen één, het tweede seizoen gaat aankopen is niet zeker. Adult Swim is onderdeel van WarnerMedia dat met HBO Max werkt aan een eigen streamingdienst. Wanneer het tweede seizoen van Tuca & Bertie verschijnt is nog niet duidelijk.

Vorige aflevering
SweetBeak
SweetBeak
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00