Tsukimichi -Moonlit Fantasy-

9,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
9,0 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2021 - heden
NetwerkCrunchyroll
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2021 - heden
Genres:Anime
Netwerk:Crunchyroll
Tsukimichi -Moonlit Fantasy- is een Japanse animeserie van de zender Crunchyroll. De serie ging in première op 7 juli 2021.

Makoto Misumi is een gewone middelbare scholier die een normaal leven leidt, maar plotseling wordt hij naar de andere wereld geroepen om een 'held' te worden. De godin van de andere wereld beledigt hem echter omdat hij anders is en ontneemt hem zijn "held"-titel, voordat hij hem naar de wildernis aan de rand van de wereld stuurt. Terwijl hij door de wildernis dwaalt, ontmoet Makoto draken, spinnen, orks, dwergen en allerlei niet-menselijke stammen. Omdat Makoto uit een andere wereld komt, kan hij onvoorstelbare magische krachten en gevechtsvaardigheden ontketenen. Maar hoe zal hij omgaan met zijn ontmoetingen met verschillende soorten en hoe zal hij overleven in zijn nieuwe omgeving. In deze fantasie probeert Makoto de andere wereld te transformeren in een betere plek, ondanks dat de mensen en goden hem de rug hebben toegekeerd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tsukimichi -Moonlit Fantasy-.
Tsukimichi -Moonlit Fantasy-