Trying

6.7 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Trying van AppleTV+

De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.

Trying is een komedieserie van de zender Apple TV+. De hoofdrollen worden vervult door Rafe Spall (War of the Worlds (2019)) en Esther Smith (Cuckoo). Imelda Staunton (A Confession) heeft een bijrol in de komische serie. De serie gaat over opgroeien, settelen en iemand vinden om van te houden. Trying is vanaf 1 mei te bekijken bij de streamingdienst, maar de eerste beelden zijn nu al te zien. Bekijk de trailer hieronder.

Jason (Rafe Spall) en Nikkie (Esther Smith) hebben al een langere tijd een relatie. Het enige wat zij nog wensen is een baby. Het stel komt erachter dat ze samen geen kinderen kunnen krijgen, dus gaan zr opzoek ze naar een andere oplossing.

Vorige aflevering
I'm Scared
I'm Scared
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8