Truth Seekers

6.8 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van komedieserie Truth Seekers met Nick Frost en Simon Pegg

Amazon Prime Video heeft tijdens de San Diego [email protected] Virtual panel de eerste beelden van de Amerikaanse komedieserie Truth Seekers uitgebracht.

Nick Frost (Sick Note), Simon Pegg (The Boys), Nat Saunders (Sick Note) en James Serafinowicz (Sick Note) schreven Truth Seekers. Frost en Pegg spelen daarnaast ook de hoofdrol in de serie, respectievelijke spelen zij Gus en Dave.

In de komedieserie gaat het duo gaat opzoek naar paranormale waarnemingen in het Verenigd Koninkrijk, dit filmen ze en delen ze op een online kanaal. Hun bovennatuurlijke ervaringen worden frequenter, angstaanjagend en zelfs dodelijk naarmate het paar een samenzwering begint te ontdekken die het hele menselijke ras zou kunnen bedreigen.

Vorige aflevering
The Shadow of the Moon
The Shadow of the Moon
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00