Truth Seekers

-
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van komedieserie Truth Seekers met Nick Frost en Simon Pegg

Amazon Prime Video heeft tijdens de San Diego [email protected] Virtual panel de eerste beelden van de Amerikaanse komedieserie Truth Seekers uitgebracht.

Nick Frost (Sick Note), Simon Pegg (The Boys), Nat Saunders (Sick Note) en James Serafinowicz (Sick Note) schreven Truth Seekers. Frost en Pegg spelen daarnaast ook de hoofdrol in de serie, respectievelijke spelen zij Gus en Dave.

In de komedieserie gaat het duo gaat opzoek naar paranormale waarnemingen in het Verenigd Koninkrijk, dit filmen ze en delen ze op een online kanaal. Hun bovennatuurlijke ervaringen worden frequenter, angstaanjagend en zelfs dodelijk naarmate het paar een samenzwering begint te ontdekken die het hele menselijke ras zou kunnen bedreigen.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieƫn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1