Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Truth Be Told krijgt drie afleveringen minder

Eerst kreeg de komedieserie bij NBC een nieuwe naam, eerst was het People are Talking. En nu krijgt de serie Truth Be Told drie afleveringen minder. Het gaat van dertien afleveringen naar tien. De productie zal ook stoppen na de opnames van de tiende afleveringen, en dat belooft niet veel goeds voor de serie. Naar alle waarschijnlijkheid zal Truth Be Told geen tweede seizoen krijgen.

Truth Be Told deed het niet best bij de critici en ook qua kijkcijfers blijft de nieuwe multi-camera komedie ver achter. Bij Rotten Tomatoes krijgt Truth Be Told slechts dertien procent van de critici en 50 procent van de kijkers. En bij IMDb doet de serie het niet veel beter met een 5,5 (van de 10 punten), op MijnSerie is het eigenlijk hetzelfde met een 5,7 (van de 10). Gemiddeld kijken er op dit moment 2,41 miljoen mensen naar de vrijdagavond komedie.

Truth Be Told wordt beschreven als een schaamteloze komedie over twee verschillende stellen die naast buren ook beste vrienden zijn. Doordat zij gezamenlijk door het leven gaan, kunnen zij het niet laten om alles te analyseren. Van onderwerpen als ras en seks naar de nieuwe oppas die vermoedelijk een pornoster is; geen enkel onderwerp is onbespreekbaar voor dit uitgesproken viertal.

Cast uit Truth be Told
Vorige aflevering
The Wedding
The Wedding
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_CC11
28 okt 2015 12:45 -
2de aflevering was iets beter dan de pilot volgens mij maar geen enkele reden om te juichen.
Elk onderwerp mag dan wel bespreekbaar zijn in deze serie maar helaas zijn de grappen er rond een beetje te voorspelbaar.
Hiervan gaan er minstens 12 in een dozijn.
Reageer
Truth Be Told