Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Truth Be Told

Poppy Parnell is klaar om een ​​nieuwe zaak te starten. Apple TV+ heeft de Truth Be Told (2019) vernieuwd met een derde seizoen.

Hier is de aankondiging van de vernieuwing:

Apple TV+ heeft aangekondigd dat de NAACP Image Award-winnende mysterieuze anthologiereeks Truth Be Told (2019), met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Academy Award-winnaar Octavia Spencer, is vernieuwd met een derde seizoen. Gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Nichelle Tramble Spellman, zal seizoen drie van Truth Be Told (2019) worden aangestuurd door Maisha Closson (Claws, How to Get Away with Murder), die ook zal dienen als showrunner en uitvoerend producent. Het volledige eerste en tweede seizoen van de verslavende serie zijn nu te streamen op Apple TV+.

"Ik ben verheugd dat de reis van Poppy Scoville zich zal blijven ontvouwen op Apple TV+. En ik ben heel blij om Maisha Closson te verwelkomen als onze nieuwe showrunner en uitvoerend producent”, aldus bedenker en uitvoerend producent Nichelle Tramble Spellman. "Ik kan niet wachten om je alles te laten zien wat we voor je in petto hebben."



In Truth Be Told (2019), dat afdaalt in de wereld van true-crime podcasts, speelt Octavia Spencer de hoofdrol als podcaster Poppy Scoville, die alles riskeert - inclusief haar leven - om waarheid en gerechtigheid na te streven. Gebaseerd op de roman van Kathleen Barber, geeft de serie een unieke kijk op Amerika's obsessie met podcasts over echte misdaad en daagt de kijkers uit om na te denken over de gevolgen wanneer het streven naar gerechtigheid op een openbaar podium wordt geplaatst. Het tweede seizoen van Truth Be Told (2019) introduceerde Academy Award-genomineerde Kate Hudson (foto) in haar eerste hoofdrol in een televisieserie, als Micah Keith, Poppy's jeugdvriend en mediamagnaat.

Wanneer het derde seizoen in première zal gaan is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
A Kiss Not Mine Alone
A Kiss Not Mine Alone
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Truth Be Told (2019)