True Detective

8.2 / 10
55 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO toont trailer van derde seizoen True Detective

HBO heeft een trailer uitgebracht voor het derde seizoen van True Detective, dat in januari 2019 van start zal gaan.

Het tweede seizoen werd al in 2015 afgesloten. De eerste aanblik van het derde seizoen van True Detective biedt angstaanjagende beelden.

De trailer toont de acteurs Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Scoot McNairy en Mamie Gummer. Ali speelt Wayne Hays, rechercheur bij de politie in het noordwesten van Arkansas, die probeert om de stukjes van een mysterie op te lossen. Het derde seizoen gaat over een macabere misdaad in het hart van de Ozarks. Het is een kwestie die zich uitstrekt over tientallen jaren, vandaar de flitsen van Wayne Hays in verschillende tijdsperioden.Nic Pizzolatto is de enige schrijver van het derde seizoen van True Detective, met uitzondering van de vierde aflevering die hij samen schreef met David Milch. Daniel Sackheim regisseert True Detective samen met Pizzolatto, die hiermee zijn regiedebuut maakt. Jeremy Saulnier regisseerde de eerste twee afleveringen.
Vorige aflevering
Now Am Found
Now Am Found
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2