Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nog een castlid voor derde seizoen True Detective

In juli 2017 werd officieel bekend dat er toch een derde seizoen zou komen van de HBO dramaserie True Detective. En er komt nog een castlid bij.

In juli 2017 werd bekend dat Mahershala Ali één van de hoofdrollen zal spelen in het derde seizoen. In november 2017 werd duidelijk dat de tweede hoofdrolspeler Carmen Ejogo zou worden.

Nu heeft HBO bekendgemaakt dat Mamie Gummer (Emily Owens, M.D.) een rol gaat spelen in het derde seizoen van True Detective. Gummer speelt een zeer belangrijke rol in de serie. Haar karakter, Lucy Purcell, is een jonge moeder met twee kinderen die in het hart staat van een tragisch misdrijf. Of zij verbonden is aan het karakter dat Ejogo gaat spelen is niet duidelijk. Het kan zijn dat Gummer verbonden is aan een rol die Scoot McNairy, Tom een vader die met een vreselijk verlies leeft, speelt.

Het derde seizoen van True Detective speelt zich af in de Ozarks en draait om een luguber misdrijf dat weer verbonden is met een mysterie die in de loop van drie tijdsperiodes steeds groter wordt.

Embed from Getty Images
Mamie Gummer
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
True Detective