Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

True Detective heeft tweede hoofdrolspeler gevonden

Naast Mahershala Ali gaat Carmen Ejogo de hoofdrol spelen in het derde seizoen van True Detective.

In juni 2017 werd bekend dat de serie True Detective een derde seizoen krijgt en dat Mahershala Ali de hoofdrol gaat spelen. Nu heeft HBO aangekondigd dat de tweede hoofdrol gespeeld zal worden door Carmen Ejogo (The Girlfriend Experience).

Het derde seizoen vertelt het macabere verhaal van een mysterie in het hart van de Ozarks van tientallen jaren oud. True Detective vindt plaats in drie tijdsperiodes. Ejogo speelt Amelia Reardon, een lerares die een connectie heeft met twee kinderen die in 1980 verdwenen zijn. Ali speelt Wayne Hayes, een agent uit Arkansas.

Nic Pizzolatto is als bedenker weer betrokken bij het derde seizoen en samen met Jeremy Saulnier (The Killer Speaks) zal hij de regie op zich nemen. Er is nog datum bekend wanneer de opnames van start gaan of wanneer het derde seizoen van True Detective te zien is bij HBO.

Verheug jij je op het derde seizoen van True Detective?


Embed from Getty ImagesCarmen Ejogo
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_E71
21 nov 2017 23:34 -
Ik ga het wel kijken. Maar na een zwakker seizoen 2 is verheugen een groot woord. Ik zie Mahershala Ali graag in House of Cards. Mij benieuwen hoe hij het doet in True Detective.
Reageer
True Detective