Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

True Detective gaat voor Perry Mason bij Nic Pizzolatto

Bedenker Nic Pizzolatto wil al zijn aandacht richten op het derde seizoen van True Detective. En ziet daarom officieel af van zijn betrokkenheid bij HBO’s Perry Mason.

In juli 2017 werd eindelijk officieel aangekondigd dat de kritisch toegejuichte serie True Detective zou terugkeren met een derde seizoen. In het derde seizoen speelt Mahershala Ali de hoofdrol, meer is er eigenlijk nog niet bekendgemaakt over het aankomende seizoen.

Pizzolatto schreef het script voor het opgehemelde eerste seizoen en het neergesabelde tweede seizoen van True detective. Pizzolatto wil misschien vanwege het tweede seizoen al zijn aandacht gaan richten op het derde seizoen van True Detective en heeft daarom afgezien van zijn betrokkenheid bij de nieuwe HBO-serie Perry Mason.

Rolin Jones en Ron Fitzgerald (Weeds en Friday Night Lights) zullen zijn taken bij Perry Mason overnemen. In de reboot van de serie Perry Mason kruipt Robert Downey Jr. in de huid van de beroemde advocaat. Wanneer True Detective of Perry Mason uitgezonden worden, is nog niet bekendgemaakt.

Wat denk jij van de beslissing van Pizzolatto? Komt dat het derde seizoen van True Detective ten goede? Ga jij de reboot van Perry Mason op je te-kijken-lijst zetten?


Embed from Getty ImagesNic Pizzolatto
Embed from Getty ImagesRobert Downey Jr.
Embed from Getty ImagesMahershala Ali
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
30 aug 2017 20:31 - 30 aug 2017 20:31
Lijkt me verstandig om op één project te richten. Op nog zo'n debacle als seizoen 2 zitten we niet te wachten.
Reageer
avatar_Javelin
01 sep 2017 13:14 -
Echt zonde wat ze met seizoen 2 hebben gedaan van True Detective. Sommige afleveringen van seizoen 1 ademloos doorgebracht, waar ik seizoen 2 niet eens heb afgemaakt. Wat een treinramp was dat zeg tjoeeee tjoeeee
Reageer
True Detective