Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

Het is eindelijk officieel; True Detective komt terug met een derde seizoen

HBO gaat nog op zoek naar een regisseur, maar de hoofdrolspeler is al gevonden voor het derde seizoen van True Detective.

In maart 2017 zag de toekomst voor True Detective er al rooskleurig uit, maar nu heeft HBO het eindelijk officieel gemaakt: Er komt een derde seizoen van de anthologieserie True Detective.

De hoofdrol wordt gespeeld door Oscar-winnaar Mahershala Ali (foto). Hij won een Oscar voor zijn rol in de film Moonlight, maar seriekijkers kunnen Ali onder andere kennen van rollen in Luke Cage, House of Cards (2013) en Alphas.


Op dit moment wordt er door HBO naarstig gezocht naar een regisseur, er zijn gesprekken gaande met een aantal niet nader benoemde kanshebbers. Zodra men een overeenstemming heeft bereikt, zal het derde seizoen van True Detective in productie worden genomen. Nic Pizzolatto neemt opnieuw het scenario voor zijn rekening en hij schijnt daarbij hulp te krijgen van David Milch (Deadwood).

Casey Bloys, president HBO, zei het volgende over het derde seizoen van True Detective; “Het enige wat ik je zal vertellen, is dat ik erg, erg onder de indruk ben van wat ik gelezen heb. Ik wil het verhaal niet verklappen, want dat wordt echt fantastisch.”

Fans van True Detective weten dat het eerste seizoen van de anthologieserie, met Matthew McConaughey en Woody Harrelson in de hoofdrol, kritisch bejubeld is. Maar het tweede seizoen, hoewel niet slecht, kon rekeningen op soms nogal felle kritieken. Daar waren de hoofdrollen weggelegd voor onder andere Colin Farrell en Vince Vaughn. De verwachtingen zijn dus hoog gespannen voor het derde seizoen met Ali in de hoofdrol.

Wat zijn jouw verwachtingen voor het derde seizoen van True Detective?



Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
29 jul 2017 09:12 - 29 jul 2017 13:57
Heel gaaf! En hij is ook bekend van The 4400 ;)
Reageer
avatar_anonymous
29 jul 2017 10:48 -
Tof dat er een derde komt !
Reageer
avatar_thales
29 jul 2017 23:57 -
Tja als het als seizoen 1 is dan prima natuurlijk, als het als seizoen 2 is dan hoeft het van mij niet.
Reageer
True Detective