Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO bevestigt: Rachel McAdams, Taylor Kitsch en Kelly Reilly in True Detective

Werd in een eerder stadium al de deelname van Colin Farrell (In Bruges, Seven Psychopaths) en Vince Vaughn (The Watch, Dodgeball) aan het tweede seizoen van True Detective bekendgemaakt, is het nu de beurt aan Rachel McAdams (Sherlock Holmes, The Notebook), Taylor Kitsch (Friday Night Lights, John Carter) en Kelly Reilly (Flight, Black Box). Zij hebben allen rollen weten te bemachtigen in het, voor acteurs zeer gewilde, True Detective.

Rachel McAdams speelt Ani Bezzerides, een rechercheur die door haar compromisloze handelen zorgt voor verdeeldheid. Dit plaatst haar lijnrecht tegenover het systeem dat zij dient te handhaven. Vermoedelijk zal Ani het opnemen tegen Ray Velcoro (Colin Farrell), een corrupte agent die bij Frank Semyon in de zak zit.

Taylor Kitsch speelt Paul Woodrugh, een veteraan en motoragent die zijn moeilijke verleden achter zich probeert te laten. Dat wordt bemoeilijkt door een schandaal die, echter, nooit heeft plaatsgevonden.

Kelly Reilly speelt de Jordan Semyon, de vrouw van Frank Semyon (Vince Vaughn), een voormalige actrice die nu samenwerkt met haar criminele man.

Naast de bovengenoemden zullen ook de volgende acteurs in het tweede seizoen van True Detective te zien zijn: Michael Irby, Abigail Spencer, Leven Rambin, Riley Smith, Lolita Davidovich, James Frain, Adria Arjona, Christian Campbell, Michael Hyatt en Yara Martinez.

True Detective wordt wijd gezien als een van de beste series van dit jaar. Evenals men sceptisch is of het tweede seizoen van True Detective zal kunnen tippen aan het eerste. Niettemin is het tweede seizoen van True Detective enorm geanticipeerd. De geruchtenmachine rond de casting voor het nieuwe seizoen draaide al maanden op volle toeren. Sommigen van de namen die HBO nu bevestigt, circuleerden al langer. Voor velen zal dit dus geen verrassing zijn. De productie van het acht afleveringen tellende tweede seizoen is inmiddels onderweg. De eerste twee afleveringen worden geregisseerd door Justin Lin (Fast & Furious).

Wat denken jullie van de casting en het tweede seizoen van True Detective?
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
True Detective