Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Kali Reis gaat hoofdrol spelen in vierde seizoen van True Detective

Jodi Foster heeft een medespeler in het vierde seizoen van de anthologieserie True Detective.

Professioneel bokser, acteur en voorvechter van inheemse rechten Kali Reis (foto) is gekozen als tweede hoofdrolspeler, naast Foster, in True Detective: Night Country. HBO heeft, met twee hoofdrolspelers gekozen, ook officieel het groene licht gegeven voor het vierde seizoen van de misdaadserie.



In True Detective: Night Country, van schrijver-regisseur-showrunner Issa López, verdwijnen in de lange winternacht in Ennis, Alaska, de zes mannen die het Tsalal Arctic Research Station runnen, spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) de confrontatie aangaan met de duisternis die ze in zich dragen, en graven in de spookachtige waarheden die begraven liggen onder het eeuwige ijs.

"We zijn enorm enthousiast om terug te keren naar de True Detective-franchise en om samen te werken met het multi-getalenteerde Issa López, wiens unieke visie voor haar 'Night Country' afleveringen prachtig gerealiseerd zal worden met Jodie Foster en Kali Reis in de hoofdrollen," zei Francesca Orsi, EVP, HBO Programming.
Video on youtube
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Marco_Schipper_
02 jul 2022 22:48 -
Top serie
Reageer
True Detective