Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

HBO in gesprek met nieuwe schrijvers voor vierde seizoen True Detective

Er komt mogelijk een vierde seizoen van de misdaadserie True Detective, HBO is namelijk in gesprek met nieuwe schrijvers.

De misdaadserie ging in 2014 in première en het meest recente seizoen werd in 2019 uitgezonden. Er zijn tot nu toe drie seizoen verschenen, die allen zijn geschreven door Nic Pizzolatto (The Killing). HBO denkt er aan om True Detective terug te laten keren met een vierde seizoen, maar waarschijnlijk zonder de directe betrokkenheid van Pizzolatto. Het netwerk is in gesprek met nieuwe schrijvers voor de serie.

Daarover zei Casey Bloys, content beheerder van HBO en HBO Max, het volgende: "We zijn met een paar schrijvers aan het zoeken naar de juiste toon. Ik denk dat de serie interessant zou kunnen zijn met een nieuwe stem. Uiteindelijk laten we ons leiden door kwaliteit. Als we dus eindigen met scripts waarvan we denken dat ze niet representatief zijn of scripts die niet goed genoeg zijn, gaan we niet iets doen om het te doen." Er zijn geruchten dat onder andere Lucia Puenzo (La jauría) en Sam Levinson (Euphoria) meedenken over het mogelijke vierde seizoen, maar dit is niet bevestigd door HBO.


True Detective
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
True Detective