Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOXlife met vampiergala ter promotie van True Blood

FOXlife, in de afgelopen meetperiode de best bekeken digitale zender van Neder- land, organiseert een vampierenbal ter promotie van het tweede seizoen van True Blood. De Amerikaanse kwaliteitsserie van Alan Ball, bekend van onder meer Six Feet Under en American Beauty, is vanaf 29 maart weer te zien bij de zender. “Op zaterdag 27 maart is de Amsterdamse Stadsschouwburg daarom het decor voor een Vampierenbal, de officiële galapremière van de serie“, zo vertelt een zegsvrouw.

Voor de organisatie van dit True Blood Vampire Ball slaan organisatoren Chemistry en Ex Porn Star de handen ineen. De avond wordt gepresenteerd door Tygo Gernandt en de muziek wordt verzorgd door onder meer Egbert Jan Weeber, Marcello, Victor Coral, ZuBrovka en Robbert de Hiro. De dresscode van de premièreparty is ‘Sexy Southern Style Vampires’. Een deskundige jury, onder leiding van Lola Brood, kiest de twee bestgeklede bezoekers. FOXlife stelt een exclusieve reis naar Los Angeles beschikbaar voor de winnaars.

True Blood vertelt het verhaal van Sookie Stackhouse (gespeeld door Oscarwinnares Anna Paquin), een bardame in het fictieve stadje Bon Temps in Louisiana. Door de productie van synthetisch bloed kunnen vampiers ’s nachts een normaal leven leiden zonder de behoefte aan mensenbloed. De telepathisch begaafde Sookie ontmoet op een avond de 173-jaar oude vampier Bill (Stephen Moyer) in bar Merlotte’s. Omgeven door kleurrijke personages beleven zij hun passievolle avontuur, een mix van spanning, romantiek, humor, seks en mysterie. Het eerste seizoen kreeg lovende kritieken en won verschillende prijzen, waaronder een Golden Globe.

Het tweede seizoen van True Blood is vanaf 29 maart iedere maandag om 20.30 uur te zien op FOXlife. Voor iedereen die het eerste seizoen gemist heeft worden alle afleveringen in het weekend van 27 en 28 maart in zijn geheel herhaald op FOXlife.
Vorige aflevering
Thank You
Thank You
07x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Makej
02 jan 2013 21:42 -
De keus om Acda te nemen en als een hoofdrol speler te laten overlijden zo snel vind ik persoonlijk juist goed! Omdat iedereen hem kent maakt hij juist een indruk en geeft het echt een impact op de kijker! Inderdaad jammer vd 8 afleveringen, maar je weet niet of zo'n Nederlandse serie aanslaat, voor het tweede seizoen is er meer geld en meer afleveringen! :-)
Reageer
True Blood