Trinkets

7.3 / 10
30 min
Romantiek, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer van nieuwe Netflix-serie Trinkets

Trinkets is een Amerikaanse romantische dramedyserie van Netflix, waarin jonge acteurs spelen. De serie gaat in première op 21 juni.

Trinkets gaat over drie verschillende meiden (de populaire Tabitha, muurbloempje Elodie en buitenbeentje Moe) die elkaar ontmoeten tijdens een geheime bijeenkomst voor winkeldieven.

De hoofdrol in Trinkets wordt gespeeld door Brianna Hildebrand, die in 2016 doorbrak met haar rol in de film Deadpool. Ze geeft gestalte aan Elodie, die in de praatgroep voor winkeldieven kennismaakt met de mysterieuze Moe (Kiana Madeira) en de op het eerste gezicht perfecte Tabitha (Quintessa Swindell). De drie tieners worden goede vriendinnen en proberen elkaar door moeilijke tijden heen te helpen. Trinkets is gebaseerd op het boek van Kristen 'Kiwi' Smith, die tevens producent is.

Netflix heeft donderdag de officiële trailer gelanceerd.

Vorige aflevering
The Great Escape
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56