Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Netflix-serie Treason

Treason heeft zijn premièredatum vastgesteld. Het nieuwe spionagedrama, met Charlie Cox in de hoofdrol, gaat volgende maand in première.

Er staan vijf afleveringen van Treason gepland voor de serie, waarin ook Olga Kurylenko, Oona Chaplin, Ciarán Hinds en Tracy Ifeachor een rol in spelen. Vanaf maandag 26 december is de serie te zien.



Charlie Cox (foto) is voornamelijk bekend door zijn rol als Matt Murdock/Daredevil in Marvel's Daredevil. Cox speelde de blinde held ook in The Defenders en She-Hulk: Attorney at Law. Daarnaast heeft hij ook rollen gespeeld in onder andere HBO's Boardwalk Empire.

De Oekraïense Olga Kurylenko speelde een rol in onder meer de Starz-dramaserie Magic City, met Jeffrey Dean Morgan in de hoofdrol.

Oona Chaplin was te zien in series als HBO's Game of Thrones, BBC's Taboo (2017) en Showtime's The Comey Rule.

Tracy Ifeachor had rollen in onder andere Prime Video's Treadstone, superheldenserie DC's Legends of Tomorrow van The CW en ABC's thrillerserie Quantico.

Ciaran Hinds (foto onder) speelde de rol van John Franklin in AMC's anthologieserie The Terror, Mance Ryder in HBO's Game of Thrones en Gaius Julius Caesar in HBO's Rome.



Netflix onthulde het volgende over het plot van de serie:

"Getraind en voorbereid door MI6, lijkt de carrière van Adam Lawrence (Cox) vast te staan. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara (Kurylenko), een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt, wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in twijfel te trekken. Er ontstaat een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy (Chaplin); drie mensen die elkaars geheimen proberen te ontmaskeren, politieke en diplomatieke relaties proberen te navigeren, terwijl ze vasthouden aan hun persoonlijke leven en dat van wie ze het meest houden."



Een trailer is helaas nog niet beschikbaar.
Vorige aflevering
Episode 5
Episode 5
01x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Treason