Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Travelers (2016) keert terug in december

De Travelers (2016) keert terug bij Netflix. De serie die bij Showcase startte gaat bij de streamingdienst verder.

De Canadese Showcase sciencefictionserie Travelers (2016) wordt voor het derde seizoen geheel geproduceerd door Netflix. Waar de serie startte als een coproductie is het nu een Netflix Original geworden en de streamingdienst hoeft dus niet meer te wachten met streamen van de serie totdat Showcase die heeft uitgezonden. Netflix heeft wereldwijde rechten en de serie met Erik McCormack in de hoofdrol zal dan ook in december wereldwijd te zien zijn.

Travelers (2016) seizoen drie gaat op 14 december van start bij Netflix – dat is wanneer de jacht begint voor de ongrijpbare Reizigers 001!” Zo staat het in de Tweet die de datum aankondigt van de sciencefictionserie.



Travelers (2016 verteld over een verre toekomst waarin overlevenden ontdekken hoe je een bewustzijn terug in de tijd kunt sturen, naar de 21e eeuw. Deze reizigers nemen het leven van anderen over, in een poging de mensheid te redden van een verschrikkelijke toekomst. Castleden naast McCormack zijn onder anderen MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Jared Abrahamson, Reilly Dolman en Patrick Gilmore.

Wat verwacht jij van het derde seizoen?


Embed from Getty Images
Erik McCormack
Vorige aflevering
Protocol Omega
Protocol Omega
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Travelers (2016)