Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie Trapped vanaf 24 november op NPO 3

Trapped (2015) is een IJslandse thrillerserie van de zender RUV. De serie ging in première in december 2015 en is vanaf 24 november te zien op NPO 3. Op diezelfde dag worden alle afleveringen van het eerste seizoen tevens beschikbaar gesteld op NPO Start

Het is een thriller met alle kenmerken van een echte Scandinavische topserie: een prima cast gecombineerd met prachtige beelden van het ruwe landschap van IJsland en een verhaallijn vol intrigerende personages met verborgen geheimen.

Trapped (2015) volgt het moordonderzoek dat begint wanneer een onherkenbare man aangetroffen wordt in het water als een internationale ferry aanmeert in een klein stadje aan de voet van een fjord. Kort daarna verwoest een krachtige bliksem de enige weg die er is om het stadje in of uit te komen.

De serie is gemaakt door Baltasar Kormákur, de IJslandse regisseur die in Amerika films als Contraband en Everest afleverde. Kormákur heeft ook al een tweede seizoen van Trapped (2015) gemaakt, dat eind dit jaar in première gaat op de IJslandse televisie.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ófærd