Transplant

7.7 / 10
45 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Transplant verschijnt in maart bij Ziggo

De Canadese medische dramaserie Transplant zal begin maart worden toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.

Transplant ging vorig jaar 26 februari in première bij de Canadeese zender CTV. In juni werd er een tweede seizoen aangekondigd door het netwerk, wanneer dit seizoen verschijnt is nog onbekend. Hier kunnen we ondertussen eerst nog genieten van het eerste seizoen, dat vanaf 10 maart te zien is bij Ziggo Movies & Series.

De serie draait om Bashir "Bash" Hamed (Hamza Haq, The 410). Samen met zijn zus is hij gevlucht uit Syrië. Hij bouwt zijn carrière in de spoedeisende geneeskunde opnieuw op in de trauma-eenheid van een ziekenhuis in Toronto.

Vorige aflevering
The Only Way Out Is Through
The Only Way Out Is Through
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1