Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Gaat Transparent verder zonder Jeffrey Tambor?

Jeffrey Tambor gaat niet verder met Transparent; het vijfde seizoen zal het moeten doen zonden zijn hoofdrolspeler.

Vanwege beschuldigingen van seksuele intimidatie is Amazon een onderzoek gestart en Tambor, die de rol van Maura speelt, heeft laten weten niet te zullen terugkeren in het vijfde seizoen van de succesvolle dramedy van Amazon.

Tambor: “Het spelen van de rol van Maura Pfefferman in Transparant is een van de grootste privileges en creatieve ervaringen van mijn leven geweest, maar de afgelopen weken is duidelijk geworden dat dit niet langer de baan is waar ik vier jaar geleden voor tekende. Ik heb al mijn diepe spijt betuigd als iemand mijn gedrag als agressief gezien heeft, maar het idee dat ik iemand bewust lastig zou vallen is simpelweg niet waar. Gezien de sfeer die nu op de set heerst, kan ik me niet voorstellen dat een terugkeer naar Transparant mogelijk is.”

Hoe dit nu verder moet gaan is niet duidelijk. Het vijfde seizoen was al aangekondigd in augustus 2017. Of dat nu door gaat is een vraagteken. Ook is het niet duidelijk hoe het verder gaat met Arrested Development van Netflix, waarin Tambor ook een hoofdrol speelt.

Zou Transparent door kunnen gaan zonder Tambor?



Vorige aflevering
Musicale Finale
Musicale Finale
05x01
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
22 nov 2017 23:53 -
Ik volg de serie niet, maar draait de hele serie niet om het personage van Tambor? Net zoiets als Spacey en HoC.
Reageer
Transparent