Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Traces in februari bij BBC First

BBC First zendt vanaf eind februari de misdaadserie Traces uit. Het is een zesdelige serie, gebaseerd op een origineel idee van de misdaadschrijver Val McDermid.

Traces is afkomstig van de zender UKTV Gold en ging daar in première in december 2019. Emma Hedges (Molly Windsor) is een laboratoriumassistent die lid wordt van het Schotse Instituut voor Forensische Wetenschap en Anatomie (SIFA). Ze stuit op een fictieve casus van een moord die een opvallende gelijkenis vertoont met herinneringen uit haar verleden. Om antwoorden te vinden, duikt Emma diep in de forensische wetenschap, waarbij ze niet weet ze kan vertrouwen. Met behulp van professoren Sarah Gordon (Laura Fraser) en Kathy Torrance (Jennifer Spence) probeert Emma de moordenaar voor het gerecht brengen.

8951 Traces

Traces, gefilmd tegen de achtergrond van het prachtige Schotse landschap in en rond Dundee, gaat in première op BBC First op donderdag 20 februari om 21.00 uur. Naast het centrale verhaal van Emma komen in Traces andere zaken en forensische disciplines naar voren die bijdragen aan het oplossen van allerlei mysteries rond het menselijke bestaan.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Traces