Top Gear

8.2 / 10
60 min
Special Interest
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op Top Gear seizoen 16 (2010 - 2011)

Vandaag (2 augustus 2011) is het 16e seizoen (2010 - 2011) van Top Gear uitgekomen op dvd. MijnSerie geeft het tweedelige seizoen van de serie weg!

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Top Gear seizoen 16
Doe je veiligheidsgordel om, want hier is het zestiende seizoen van het meest spectaculaire autoprogramma ooit! Aan het stuur zitten Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, plus… de nieuwe Stig!

In dit seizoen worden weer gloednieuwe en peperdure auto’s getest, waaronder de Ferrari 599 GTO, die op een nat wegdek moeilijk onder controle is te houden, en de Pagani Zonda R, die dankzij een V12 AMG motor ongelofelijk snel blijkt. Jeremy, James en Richard nemen het op tegen hun collega’s van het Australische Top Gear in vijf verschillende wedstrijden. Maar spelen ze wel eerlijk? Een andere leuke uitdaging: auto’s testen voor de Albanese maffia! Met een Rolls-Royce, een Mercedes-Benz S-Class AMG en Bentley Mulsanne voeren de mannen van Top Gear overvallen en moordaanslagen uit! Ondertussen scheuren ook in dit zestiende seizoen enkele beroemdheden over het circuit, waaronder Amber Heard (uit Drive Angry), komieken Simon Pegg en Nick Frost en tv-presentator Jonathan Ross.

Voor meer informatie klik hier

Specificaties
Productiemaatschappij : Dutch Filmworks
Cast : Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 2.0
Ondertiteling : Nederlands
Consumentenadviesprijs: € 33.99
Klik hier om de serie te kopen

Prijsvraag

Maak kans op het 16e seizoen van Top Gear (2010 - 2011). Waarom zou Top Gear in 2006 definitief worden stopgezet?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Fastest Emergency Service
Fastest Emergency Service
28x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2