Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Matt LeBlanc nieuwe presentator Top Gear

Onder autoliefhebbers is het ongetwijfeld een van hun populairste TV-programma's om te volgen: Top Gear. Na het 22e seizoen werd presentator Jeremy Clarkson ontslagen, omdat hij de producer zou hebben geslagen. Richard Hammond en James May kozen voor de kant van hun collega Clarkson, waarna het BBC-programma zonder presentatoren zat. Inmiddels krijgt het drietal een nieuw programma op Amazon. BBC zelf is hard bezig om het 23e seizoen voor te bereiden met o.a. een nieuw team van presentatoren.

De Britse presentator Chris Evans werd als eerste onthuld als nieuwe presentator. Vandaag is daar de Amerikaanse acteur Matt LeBlanc aan toegevoegd. De meesten zullen LeBlanc kennen van zijn vertolking van Joey in de komedieserie Friends (1994-2004). LeBlanc is inmiddels vaker te zien op de Britse TV als acteur in de serie Episodes, waarin hij een persiflage van zichzelf speelt.

Buiten Evans en LeBlanc zullen er in de toekomst nog meer vaste presentatoren worden toegevoegd aan het team. Top Gear keert in mei terug op de BBC.
Vorige aflevering
Episode 5
Episode 5
33x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Top Gear