Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Teaser voor tweede seizoen Tom Clancy’s Jack Ryan

Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse thrillerserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in augustus 2018 en binnenkort verschijnt het tweede seizoen.

De serie Tom Clancy's Jack Ryan is niet direct gebaseerd op een specifiek boek, maar richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan (John Krasinski) stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegenomen naar het Midden-Oosten.

Amazon heeft de eerste teaser vrijgegeven voor het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan. In het tweede seizoen reist Jack naar Zuid-Amerika om een verdachte lading, met mogelijk illegale wapens in de Venezolaanse jungle, verder te onderzoeken. Wanneer het onderzoek een grootschalige samenzwering aan het licht dreigt te brengen, lanceert de president van Venezuela een tegenaanval met alle gevolgen van dien. Jack Ryan en zijn collega’s zetten alles op alles om de duistere plannen van de president te ontrafelen en om stabiliteit te brengen in een land dat op de rand van chaos balanceert.

Wanneer het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan start heeft Amazon nog niet gemeld.

Video on youtube
Vorige aflevering
Proof of Concept
Proof of Concept
04x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tom Clancy's Jack Ryan