Titans (2018)

7.8 / 10
50 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

DC Universe-serie Titans krijgt derde seizoen

Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.

Titans (2018) volgt jonge helden uit het hele DC-universum en hun weg naar volwassen worden. Het maakt deel uit van de klassieke Teen Titans-franchise. Dick Grayson (Brenton Thwaites) en Rachel Roth (Teagan Croft) raken verwikkeld in een samenzwering die de hel op aarde zou kunnen brengen. Onderweg krijgen ze hulp van Starfire en de sympathieke Beast Boy. Samen worden ze een surrogaat-familie en een team van helden. Iain Glen (Game of Thrones) als Bruce Wayne, Esai Morales als Slade Wilson en Natalie Gumede als Mercy Graves zijn ook te zien in het tweede seizoen van Titans (2018).

TVLine heeft gemeld dat dat DC Universe de superheldenserie Titans (2018) officieel heeft vernieuwd voor een derde seizoen, dat naar verwachting in het najaar van 2020 van start zal gaan.

Vorige aflevering
Nightwing
02x13
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2