Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede trailer van superheldenserie Titans

Netflix heeft een tweede trailer van de superheldenserie Titans (2018) gelanceerd. De nieuwe DC Universe-serie is bij Netflix te zien vanaf 11 januari 2019.

Titans (2018) is geschreven door Akiva Goldsman, Geoff Johns en Greg Berlanti en heeft in de hoofdrollen Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Minka Kelly en Alan Ritchson. De serie volgt in elf afleveringen een groep jonge, toekomstige superhelden, gerekruteerd uit elke hoek van het DC-universum.

In de superheldenserie verschijnt Dick Grayson (Thwaites) om de leider te worden van een onverschrokken groep nieuwe helden waaronder Starfire (Diop), Raven (Croft), Beast Boy (Potter) en anderen.

Titans (2018) werd op 12 oktober 2018 in de Verenigde Staten gelanceerd bij DC Universe, het nieuwe streamingplatform van Warner Bros. Netflix streamt Titans (2018) wereldwijd buiten de Verenigde Staten. DC Universe heeft nu al besloten dat Titans (2018) een tweede seizoen krijgt. Dat werd in oktober aangekondigd op de New York Comic Con, waar de wereldpremière van de serie te zien was.

In de trailer hieronder komt ook Robotman (Brendan Fraser) even in beeld. Hij wordt straks in Titans geïntroduceerd als een lid van Doom Patrol, een groep met verstoten superhelden. Doom Patrol krijgt vanaf 15 februari 2019 een eigen spin-off bij DC Universe.

Video on youtube
Vorige aflevering
Titans Forever
Titans Forever
04x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Titans (2018)