Titans (2018)

7.7 / 10
50 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor derde seizoen Titans

HBO Max heeft de trailer voor het derde seizoen van Titans (2018) uitgebracht, daarnaast is de premièredatum ook bekend.

Titans (2018) volgt de volgende generatie DC superhelden. De jonge superhelden groeien van tieners tot jongvolwassenen en vinden hun eigenweg in de superheldenwereld. Voor het aankomende seizoen heeft Savannah Welch (Six) zich bij de cast gevoegd. Zij vervult de rol van Barbara Gordon de politiecommissaris van Gotham City

De eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen verschijnen 12 augustus bij HBO Max. Daarna zal er tot en met 21 oktober wekelijks één aflevering verschijnen. Als voorproefje op het nieuwe seizoen heeft de streamingdienst alvast een trailer gedeeld.

Vorige aflevering
Nightwing
Nightwing
02x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Gisteren, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
zondag, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
zondag, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00