Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu besteld comedyserie Tiny Beautiful Things

Tiny Beautiful Things is door Hulu besteld voor series. Gebaseerd op de roman van Cheryl Strayed, zal Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher) de hoofdrol spelen in de nieuwe comedyserie.

Er is nog geen premièredatum aangekondigd voor de nieuwe comedyserie van Hulu. Reese Witherspoon, Laura Dern, Lauren Neustadter, Stacey Silverman en Jayme Lemons zullen de serie uitvoerend produceren. Witherspoon en Dern speelden in de verfilming van Strayed's Wild Memoires.

Tiny Beautiful Things gaat over een vrouw die met tegenzin Dear Sugar wordt – een anonieme, gerespecteerde adviescolumnist – wanneer haar eigen leven instort. Verteld in meerdere tijdlijnen met verbazingwekkende intimiteit, lef en openhartigheid, graaft ze de schoonheid, strijd en humor in haar eigen leven op om ons te laten zien dat we niet te redden zijn, dat het onze verhalen zijn die ons uiteindelijk zullen redden.


Kathryn Hahn

Liz Tigelaar, de maker van de serie, sprak in een verklaring over Tiny Beautiful Things: "Het was zo'n eer om met Cheryl Strayed te werken, een schrijfster die zo'n diepgaande invloed op mijn leven heeft gehad, en samen met een geweldige staf, haar boek te vertalen naar serie. Net als Dear Sugar, de adviesrubriek die ze leidde, brengt Cheryl mededogen, wijsheid, humor en liefde in alles wat ze doet, en deze serie is niet anders. Ik ben Hello Sunshine en Jaywalker zo dankbaar, die mij hebben toevertrouwd om dit verhaal te vertellen. En ik ben meer dan opgewonden om met Kathryn Hahn te werken, wiens gave de felle, gecompliceerde personages die ze portretteert met humor, eerlijkheid en kwetsbaarheid doordrenkt. Hartelijk dank aan Peter, Dana, Craig en Jonnie en iedereen bij ABC Signature en Hulu. Dit project voelt als thuiskomen.”


Liz Tigelaar
Vorige aflevering
Love
Love
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tiny Beautiful Things