Three Pines

7.6 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Three Pines krijgt geen tweede seizoen van Prime Video

Prime Video heeft al na een seizoen de stekker uit misdaadserie Three Pines getrokken.

Prime Video heeft Three Pines gecanceld. Het nieuws werd bevestigd door showrunner Emilia di Giorlamo, bronmateriaalschrijfster Louise Penny en actrice Elle-Máijá Tailfeathers. Tailfeathers beschreef de annulering als "moeilijk te verwerken" en zei dat ze als inheemse actrice nooit had gedacht dat ze de kans zou krijgen om de hoofdrol te spelen in een show als deze. Three Pines werd geprezen om zijn genuanceerde weergave van inheemse mensen en de problemen die dit met zich meebrengt.

Three Pines

Three Pines ging in première op 2 december 2022 op Prime Video. Hoofdinspecteur Armand Gamache en zijn team onderzoeken een reeks verbijsterende moorden in het schijnbaar idyllische dorpje Three Pines en leggen de verborgen geheimen van de excentrieke bewoners bloot. Daarbij wordt Gamache gedwongen zijn eigen verborgen geheimen onder ogen te zien. Gebaseerd op de romans van Louise Penny.

Penny zegt er het volgende over: "Ik ben geschokt en ontdaan. Zoals elke serie had Three Pines ontwikkelpunten, maar het zou alleen maar beter en beter worden." Three Pines werd geproduceerd door Left Bank en had ook Rossif Sutherland en Sarah Booth in de hoofdrollen. Het was Left Bank's eerste serie voor Prime Video. Een woordvoerder van Prime Video maakt er weinig woorden aan vuil: "We zijn trots op het geleverde werk aan deze serie en de kans om met een aantal geweldige partners samen te mogen werken."
Video on youtube
Vorige aflevering
The Hangman (2)
The Hangman (2)
01x08
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_Olga2000
14 maa 2023 22:14 -
Jammer. Dat was een zeer interessante serie. Ik keek met plezier ernaar.
Reageer
avatar_BlackBiker
14 maa 2023 22:31 -
Ik moet er nog aan beginnen, hij staat nog op mijn Kijklijst. Heeft het een open of een gesloten eind? Want als het eindigt met een cliffhanger, dan laat ik deze denk ik gaan.
Reageer
avatar_SLP
14 maa 2023 22:38
Seizoen 1 bevat één hoofdverhaal en 4 losse verhalen. Deze zijn allemaal afgerond. Het seizoen eindigt wel met een gebeurtenis die als opener gebruikt zou worden voor een volgend seizoen, maar vond dit persoonlijk niet écht een cliffhanger.
Reageer
avatar_BlackBiker
14 maa 2023 23:16
Ok, thanks. Dan ga ik er binnenkort eens aan beginnen.
Reageer
avatar_superpassie9
15 maa 2023 00:54
Jou leuke recensie heeft, gezien de annulering, niet de hoge bazen van Prime Video bereikt :)
Reageer
avatar_SLP
15 maa 2023 07:47
Hahaha, helaas :-)
Reageer
avatar_anonymous
15 maa 2023 02:16 -
Heel jammer. Ik vond het een prima serie.
Reageer

Laatste nieuws

Three Pines